Podcast


EEN PLEK VOOR YOGA, CONVERSATIE & INSPIRATIE


Podcastiedere aflevering spreekt Charlotte met een yogi die haar - en hopelijk ook jou - inspireert. Een gesprek over yoga, over inspiratie, over het leven.

#2.2: Mounira Bazzi

Mounira Bazzi, yoga/spiritual teacher, heeft al meer dan 15 jaar ervaring in het geven van yogalessen. Zij combineert de traditionele yogafilosofie met de noden van de moderne maatschappij. Via Bhakti yoga, continuum movement en psychologie wil zij haar studenten een dieper bewustzijn bijbrengen. 

#2.1: Annick Cuvelier

Annick is een yogaleerkracht met passie voor sport, yoga en reizen. In 2012 stopte ze met werken als marketing professional. Met een klein hartje en grote angsten vertrok ze op wereldreis op zoek naar zichzelf. Deze reis bracht haar op het yogapad en sindsdien bouwt ze voltijds aan haar droom: 'Yoganic Moves'.

Voorgaand seizoen:

©  Philippe Van den Panhuyzen

#1.9: Celine Bal

Celine Bal is een yogaleerkracht en yogatherapeute.

Ze staat gepassioneerd in het leven en ademt yoga.

 

©  YogaSpirit Photography

#1.6: David Lurey

David Lurey is een Amerikaanse 'yoga troubadour': een rondreizende yogateacher/muzikant. Hij geeft onder andere bhakti en vinyasa yoga.

©  Uli Schillebeeckx

#1.3: Hilde De Baerdemaeker

Hilde De Baerdemaeker is actrice, kunstenares en yoga teacher. Haar creatieve bezigheden acteren, schilderen en yoga bundelde ze onder één noemer: PlayPauze.

#1.8: Mirjam Wagner

Mirjam Wagner is een Zwitserse osteopate en yoga leerkracht. Haar ware passie ligt bij de rust van yin yoga en yoga therapie.

#1.5: Charlotte Bergé

Charlotte Bergé is yogi en oprichtster van BeBillie: Yoga & Activewear.

#1.2: Joachim Meire

Joachim beoefent sinds 1999 yoga en heeft ruim 15 jaar ervaring als docent. Hij is organisator van verschillende workshops, retreats, opleidingen en het Yogaland festival.

#1.7: Eva Daeleman

Eva Daeleman is oprichtster van Studio Stil, lifecoach, yoga teacher en auteur. Ze heeft een groot hart voor bewustzijn en duurzaamheid.

#1.4: Caroline Powis

Caroline Powis is mama, yoga teacher en doula. Ze richtte Belgian Yoga Tribe op, een platform waar ze Belgische yogis wil samenbrengen.

#1.1: Lentel De Hertog

Lentel De Hertog is yoga teacher, oprichtster van Londerlelie, mama en blogster. Op haar blog Blenderbende schrijft ze over de uitdagingen van een nieuw samengesteld gezin.door Charlotte Verdoodt

 

 

 

 

 

 


een plek voor yoga, conversatie en inspiratie. 

 

VERBIND


mail:

hello@yogaconversations.be


gsm:

+32 479 313 210


SOCIALE MEDIA


Nieuwsbrief

© Yoga Conversations 2020 - alle rechten voorbehouden