Over Charlotte


EEN PLEK VOOR YOGA, CONVERSATIE & INSPIRATIE


Over...


Met Yoga Conversations wil ik graag een plek creëren waar ruimte is voor yoga, conversatie en inspiratie. Een plek waar jij je thuis voelt, waar je tot rust komt maar waar je ook energie uit haalt.


Yoga Conversations is er voor jou om je practice naar een dieper niveau te brengen, zowel op als naast de mat.Kwalificaties


Basis

  • 200 uur Alignment-Orientated Flow (Joachim Meire, Yogaloft) // 2017


Bijkomend

  • 50 uur Yin Yoga level 1 (Mirjam Wagner, Find Balance Greenpath Yoga) // 2017
  • 25 uur Yin Yoga level 2 (Mirjam Wagner, Find Balance Greenpath Yoga) // 2018
  • Trauma First Aid (dr. Peter A. Levine, Embodied Philosophy) // 2020


Over Charlotte


In 2010 kwam Charlotte voor het eerst in aanraking met yoga. Het was pas een paar jaar later, toen ze door een blessure na een licht auto ongeval maanden geen viool meer mocht of kon spelen, dat yoga een meer prominente rol in haar leven ging spelen. Eerst ontdekte ze de fysieke voordelen ervan, en daarna ervaarde Charlotte zelf hoe ze mentaal veerkrachtiger in het leven stond. Viool spelen ging na die pauze-periode gelukkig wél weer.


Charlotte behaalde 2 masters in Muziek (viool en kamermuziek). Als "verdieping" schreef ze zich in voor de 200uren yoga-opleiding bij Joachim Meire. Daar voelde ze al snel dat ze ook yoga bij andere mensen wil brengen: zowel het fysieke als het mentale aspect. 


Ondertussen voltooide ze ook haar basic + advanced training yin yoga bij de Zwitserse osteopate Mirjam Wagner en een basiscursus (lichaamsgerichte) traumatherapie bij dr. Peter Levine, klinisch psycholoog en grondlegger van Somatic Experiencing.


Je kan bij Charlotte terecht voor het volgen van groepslessen/bedrijfsyoga (yin of yin yang), privébegeleiding (yoga of meditatie), evenementen (zoals bv. vrouwencirkels, workshops, ...).


Charlotte werkt steeds met kleine groepen, met aandacht voor elk individu en traumasensitief.door Charlotte Verdoodt

 

 

 

 

 

 


een plek voor yoga, conversatie en inspiratie. 

 

VERBIND


mail:

hello@yogaconversations.be


gsm:

+32 479 313 210


SOCIALE MEDIA


Nieuwsbrief

© Yoga Conversations 2020 - alle rechten voorbehouden