Wandelcoaching

WANDELCOACHING

Bij Ken kan je terecht voor individuele coaching via gesprekssessies. Dit in de buitenlucht, met de omgeving als bondgenoot. Dat kan zowel de natuur als de stad zijn.


De buitenlucht en beweging zijn mooie bondgenoten om vanuit je hoofd naar je gevoel te keren, en helpt om een helder zicht te krijgen op datgene wat je bezig houdt. Zuurstof aan nieuwe perspectieven.


Fysiek én mentaal kom je in beweging. Meer in het lichaam, minder in het hoofd. Je zintuigen worden gestimuleerd, je bewustwording neemt toe. In het hier en nu aanwezig. Mindful. Voelen én doen.

IN BEWEGING

Naast fysiek kom je ook mentaal tot beweging en stappen zetten richting jouw doel. Je verbetert je conditie en persoonlijke ontwikkeling: twee vliegen in één klap!

ZELFONTWIKKELING

In de buitenomgeving ga je ook jezelf ontdekken. Via gerichte vragen laat ik jezelf verder exploreren. Daarbij kan de natuur de nodige metaforen aanreiken. 

MAATWERK

Een persoonlijke benadering staat centraal. De sessies gebeuren op jouw (wandel)tempo. Ook de locatie van de wandelsessies kan je zelf kiezen! 

ONDERBOUWD

Als afgestudeerd klinisch psycholoog (2013) en gecertificeerd wandelcoach (2021) kan ik je diverse handvaten aanreiken, ondersteund door een ruime praktijkervaring.

PRAKTISCH

WAAR?

Praktijk Yoga Conversations


August Van Doorslaerlaan 1A

1860 Meise

WANNEER?

enkel op afspraak.


weekavondavonden & zaterdagen ook mogelijk

PRIJS?

intake (30 tot 45min): € 30


consult (90 min): € 75

over Ken

wandelcoach - klinisch psycholoog

loopbaanbegeleider


Ik heb steeds interesse gehad in het ondersteunen van anderen bij het bereiken van hun doelen. Vandaar mijn keuze om psychologie te studeren, waarin ik in 2013 mijn master behaalde.


Na in Gent gestudeerd te hebben, woonde ik er ook een aantal jaren. Ik blijf het de leukste stad van België vinden. (Natuurlijk vind ik Meise hét leukste dorp!) 


In mijn vrije tijd schrijf ik, volg ik mindfulness sessies en speel ik graag Stratego. Naast beweging - liefst in de natuur - ben ik ook fan van goed eten!


Afgelopen 4 jaar coachte ik werkzoekenden. Ik help mensen hun krachten (her)ontdekken en hen in hun kracht te zetten: dat is mijn missie. Ik ondervond zelf hoe natuur en beweging hierin ondersteunend kunnen zijn. Daarom combineer ik mijn coachings ook in een groene omgeving. Ik behaalde het certificaat 'wandelcoach' volgens de Mindful Run® methode.


Sinds mei 2022 ben ik gecertificeerd loopbaancoach en kan je ook met loopbaancheques bij mij terecht voor loopbaanbegeleiding. 


Ik ben aangesloten bij de Psychologencommissie (COMPSY) met erkenningsnummer 881113212 en bij de Federale Dienst Gezondheidsberoepen en beroepsuitoefeningen als klinisch pyscholoog met visumnummer 348042.