In groep

Relaxatiereeks

In deze relaxatiereeks ervaar je verschillende oefeningen voor meer rust en herstel. Onder andere meditatie, mindfulness, ontspannende visualisaties, zelfmassage en herstellende yoga worden aangereikt. Deze reeks is geschikt voor iedereen die meer wil ontspannen: tijdens de sessies zelf en ook nadien.


Deze reeks is iets voor jou wanneer je wil ontprikkelen en herstellen van de dagdagelijkse spanning van het leven.Restorative of herstellende yoga is een zachte yogavorm die uitgaat van het zelfherstellend vermogen van jouw lichaam. Door de zachte houdingen, de tijd, een rustige ademhaling en de ondersteuning van vele props stimuleer je het deel van je zenuwstelsel dat instaat voor ontspanning.


In tegenstelling tot bij yin gaan we hier niet op zoek naar een rek of diepere lichamelijke sensaties.Data

16 november, 23 november & 7 december

telkens van 20u30 tot 21u30

Locatie

Ohmama

Singel 16

1853 Strombeek

Tarief

€45 voor de reeks

Yin yoga

Yin yoga is een rustige vorm van yoga waarbij je langer in de lichaamshoudingen zit of ligt. Je spieren ontspannen, je bindweefsel wordt soepeler en je keert van je hoofd naar je lijf.


Deze zachte vorm van yoga is ideaal voor jou als jij meer nood hebt aan rust en ontspanning, en meer in verbinding wil komen met je lichaam en met jezelf.


De wekelijkse lessen yin yoga gaan door op maandagavond in Meise.


De groepen worden bewust klein gehouden zodat ik een meer persoonlijke aanpak kan garanderen. Vooraf inschrijven doe je via de digitale agenda. 


Ik werk traumasensitief en er is geen yoga ervaring vereist. Voorafgaand aan je eerste groepsles vindt er een telefonisch (gratis) kennismakingsgesprek plaats.

Momenteel is er een cliëntenstop voor de groepslessen yin yoga op maandagavond in Meise.

Zet je op de wachtlijst en word als eerste op de hoogte gehouden wanneer er weer plaats vrijkomt.